Problemen met drijfstanglagers van de BLS en BXE motor

Uit de praktijk is gebleken dat de BLS en BXE motor van VAG nog al eens problemen hebben met de drijfstanglagers. Google maar eens op deze motor typen, u vindt verhalen genoeg over deze motor.
Grote motorschade.
Al meerdere malen is het voorgekomen dat de lagers spontaan vastlopen met als gevolg dat er een drijfstang door het motorblok naar buiten komt. Dit betekend hoge reparatie kosten. Wij hebben besloten om al onze klanten die met dit motortype rijden aan te schrijven en het vrahaal voor te leggen. voor een bedrag van € 480,00 incl. BTW vervangen wij de lagers en kan de motor er weer jaren tegen aan.
De eerste resultaten
Op de foto hiernaast ziet u de eerste lagers die wij er uit hebben gehaald. Duidelijk te zien is dat de bovenste lagerschalen donkerbruin verkleurd zijn. Geen overbodige luxe om deze te vervangen. Wanneer er meer motoren gedaan zijn zullen wij weer berichten over de stand van zaken.
Vriendelijke groet,
Ane Brouwers, garage Koopman Brouwers

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen

Nieuwsberichten:

ga naar de Bosch Car Service website

Wist u dat…..

Een airco is van groot belang tijdens het autorijden. Uit onderzoek blijkt dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Doe voor de zekerheid een aircocheck! Afspraak maken?