Koplampen dof? Garage Koopman Brouwers Wieringerwerf maakt ze weer als nieuw.

Tegenwoordig zien wij veel koplampen die geheel verweerd zijn. Deze verwering zorgen ervoor dat de lichtopbrengst sterk afneemt en dat het lichtbeeld wordt beinvloed.
APK afkeur
Het lichtbeeld is een punt waarop de auto wordt gekeurd. Op het koplamptestapparaat moet een duidelijke licht/donker scheiding te zien zijn. Wanneer het koplamp ernstig verweerd is dan is er geen sprake meer van een licht/donker scheiding, het licht wordt verstrooid en tegenliggers worden hierdoor verblind. De auto wordt afgekeurd en er zullen nieuwe koplampen moeten worden gemonteerd. Dit is een hoge kostenpost.
Wij polijsten uw koplampen
Wij hebben de apparatuur in huis om uw koplampen te polijsten. Wij maken uw koplampglazen weer als nieuw en besparen hierdoor een hoop kosten. Een behandeling van uw koplampen kost ongeveer 100.00 euro en uw lichtbeeld is weer optimaal, de lichtopbrengst is weer veel hoger.
Bekijk het resultaat.

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen

Nieuwsberichten:

ga naar de Bosch Car Service website

Wist u dat…..

Een airco is van groot belang tijdens het autorijden. Uit onderzoek blijkt dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Doe voor de zekerheid een aircocheck! Afspraak maken?