Welke band kiest u?

De winterband is ondertussen een bekent fenomeen. In het najaar gaan wij naar de garage of het bandenbedrijf om de zomerbanden om te wisselen voor de winterband en in het voorjaar gaan de winterbanden er weer af.
De 4 seizoenen band
Een paar jaar geleden heeft de 4 seizoenenband, ook wel de all season band genoemd, haar intrede gedaan. All season banden hebben een samenstelling die in alle weersomstandigheden goede en veilige prestaties leveren. Als je niet teveel kilometers maakt is dit daarom een hele goede oplossing om op de kosten te besparen. Wel zijn zomerbanden en winterbanden een betere keus voor wie echt optimale prestaties wil.
All season banden in het buitenland
Niet alle All season banden zijn in het buitenland waar een winterbandenplicht bestaat, zoals Duitsland, toegestaan. De 4 seizoenenband moet hiervoor de juiste goedkeuring hebben. Deze kunt u herkennen aan een sneeuwvlok op de wang van de band. Tevens moet de band een minimale profieldiepte hebben van 4mm, dit geldt ook voor de winterband. Is de profieldiepte minder dan 4mm voldoet de winterband en 4 seizoenenband niet meer aan de eisen en wordt niet meer gezien als winterband.
All season band of winterband?
Wanneer u hoofdzakelijk in Nederland op de weg zit, bevelen wij all season banden aan. De keuze in deze banden is tegenwoordig ruim en de prijzen liggen op het zelfde niveau als die van zomer en winterbanden. Echter zijn de prestaties van een volwaardige zomer of winterband in het betreffende seizoen altijd beter.
De voordelen van de All Season band
All season banden zijn een prima oplossing voor veel mensen, bekijk goed of deze band daarom ook bij uw rijgedrag past. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen:

* Niet twee keer per jaar uw banden wisselen
* Goede grip in alle omstandigheden
* Geen opslag van tweede set banden
* Geen kosten aan extra banden + velgenset

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen

Nieuwsberichten:

ga naar de Bosch Car Service website

Wist u dat…..

Een airco is van groot belang tijdens het autorijden. Uit onderzoek blijkt dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Doe voor de zekerheid een aircocheck! Afspraak maken?