Onze diensten:

Remmenservice en reparaties

De remmen zijn zeer belangrijk. Bij noodsituaties moeten wij 100% kunnen vertrouwen op het remsysteem. Goed onderhoud is van groot belang.

Wie remt er eigenlijk?

Wie denkt dat de bestuurder alleen remt heeft het mis. Vele auto’s kunnen zelf ook remmen. De systemen die tegenwoordig op een auto zitten grijpen in wanneer dit nodig is.
Neem het ABS systeem. Deze grijpt in op het moment dat wielen dreigen te blokkeren om zo optimale grip te houden op het wegdek en er voor te zorgen dat de auto bestuurbaar blijft.
Verder zitten er meerdere systemen op de auto die bij dreigende slip wielen afzonderlijk kunnen afremmen om slip te voorkomen. Dit gebeurd vaak voordat de bestuurder het merkt.
Ook kennen wij tegenwoordig systemen die de auto volledig tot stilstand kunnen brengen bij dreigend gevaar, een plotseling stilstaand object op de weg, een slagboom die naar beneden komt enz. De auto kijkt en reageert.

Het onderhoud aan het remsysteem

De basis van het remsysteem blijven de mechanische delen van het remsysteem met de daarbij horende remvloeistof. Allemaal essentiële onderdelen die periodiek gecontroleerd cq vervangen moeten worden. Maar daarnaast zijn er nog vele systemen in de auto die gecontroleerd en eventueel gekalibreerd moeten worden.
Wij kunnen dit hele traject voor u verzorgen en werken uitsluitend met kwaliteit producten. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde apparatuur om het complexe remsysteem te controleren en waar nodig te repareren.
Onze hoog opgeleide monteurs staan klaar om u van dienst te zijn.

Remmenservice Remmenservice en reparaties
Accu service Airco service APK Automaat spoelen Bandenservice Chiptuning Distributiesysteem Onderhoud Pechhulp Remmenservice Ruitschade Schade Storingsdiagnose Uitlijnservice
Afspraak maken

Bij Bosch Car Service Koopman Brouwers bespaart u geld op uw onderhoud.
Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en technische kennis!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen

Mijn Bosch Car Service

Met mijnBoschCarService regelt u alles voor uw auto, waar en wanneer u maar wilt. Maak nu een mijnBoschCarService account aan!
Login of registreer Mijn Bosch Car Service
Mijn Bosch Car Service