Onze diensten:

3 dimentionaal uitlijnen

De uitlijning van een auto is tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel. Met het uitlijnen worden de wielen van de auto volgens de voorgeschreven fabriekswaarden afgesteld. Een goede uitlijning van uw auto zorgt er voor dat uw auto recht over de weg gaat en dat de bandeslijtage minimaal zal zijn.

Wanneer uitlijnen?

Bij APK en onderhoud van uw auto controleren wij de bandenslijtage van uw auto, Wanneer deze slijtage onregelmatig is zullen wij u adviseren de auto uit te laten lijnen. Ook wanneer er onderdelen van de wielophanging voor maar ook zeker achter is het van groot belang dat uw auto wordt uitgelijnd.
Maar er zijn meer redenen om de auto uit te lijnen. Tegenwoordig zijn de nieuwste auto’s uitgerust met camera systemen welke voor u op de weg kijken en informatie kunnen geven of waar nodig kunnen ingrijpen bij dreigend gevaar. Vaak zijn deze camera’s gemonteerd aan de voorruit. Wordt een voorruit vervangen dan is het van groot belang dat de auto wordt uitgelijnd.
De camera wordt dan weer zo afgesteld dat deze exact in de rij lijn van de auto kijkt.

3 dimensionaal uitlijnen

Om tot een optimale uitlijning van de auto te komen meten en stellen wij uw auto af met 3 dimensionale apparatuur. Deze apparatuur geeft de grootst mogelijke nauwkeurigheid waardoor wij tot het beste resultaat komen.

Uitlijnservice 3 dimentionaal uitlijnen
Accu service Airco service APK Automaat spoelen Bandenservice Chiptuning Distributiesysteem Onderhoud Pechhulp Remmenservice Ruitschade Schade Storingsdiagnose Uitlijnservice
Afspraak maken

Bij Bosch Car Service Koopman Brouwers bespaart u geld op uw onderhoud.
Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en technische kennis!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen

Mijn Bosch Car Service

Met mijnBoschCarService regelt u alles voor uw auto, waar en wanneer u maar wilt. Maak nu een mijnBoschCarService account aan!
Login of registreer Mijn Bosch Car Service
Mijn Bosch Car Service