Onze diensten:

Accu service

Belang van een goede accu

Waarom is de kwaliteit van een accu eigenlijk zo belangrijk? Moderne auto’s bevatten vaak onderdelen en systemen die elektrische energie verbruiken, zoals het start-stop-systeem. Deze systemen vragen om een betrouwbare stroomvoorziening, zodat de motor op elk moment en in alle omstandigheden moeiteloos start. Accu’s van Bosch garanderen dat.

Bosch-accu’s

Doordat accu’s van Bosch minimaal watergebruik vereisen en lekbestendig zijn, zijn ze volledig onderhoudsvrij. Ook bent u verzekerd van maximale veiligheid door de dubbele beveiliging tegen vlamkering.

Bosch-accu’s leveren bovendien de beste startkracht door de gepatenteerde PowerFrame®-technologie in het rooster. De opbouw van het rooster zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid en levensduur van uw Bosch-accu optimaal is. De beschikbare acculijnen bieden de hoogste kwaliteit voor verschillende soorten auto’s..

De acculijnen S3, S4 en S5 bieden eersteklas Bosch-kwaliteit voor verschillende eisen en soorten auto’s. De PowerFrame®-technologie zorgt voor een langere levensduur en een uitstekend koudestartvermogen.

Met de Bosch S5 AGM levert Bosch een optimale oplossing voor de bijzondere eisen van auto’s met start-stop-systemen en terugwinning van de remenergie. .

De Bosch S4 EFB is afgestemd op de eisen van auto’s met start-stop-systemen. Deze accu garandeert een veilige start, zelfs wanneer er vele elektrische verbruikers in de auto aan het werk zijn.
Lees verder.....

Airco service

Airconditioning: voor velen inmiddels geen luxe meer, maar een onmisbare voorziening. Het aantal auto's met airconditioning stijgt nog steeds: 72% van het Nederlandse wagenpark en een toenemend aantal bedrijfsauto's heeft airco aan boord. Echter, airconditioning is niet onderhoudsvrij.

Wilt u onaangename geurtjes voorkomen?

Houd dan uw airco in topconditie met onze Airco Service.

Onderhoud voorkomt defecten

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom, wel zo veilig. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Want een airco die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer. En dat niet alleen, de kans op defecten neemt ook toe.

Maximale prestaties

Een airco verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan.

We houden uw auto graag koel

Daarom nemen we graag uw airco mee in het reguliere onderhoud. Onze werkplaats beschikt daarvoor over de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we elke fout in de elektronica opsporen. Zo helpen we uw aircosysteem koel de zomer door.
Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lektest en druktest, diagnose stellen, bijvullen met koudemiddel.

Nieuwe ontwikkelingen in airco systemen

Het gas wat gebruikt wordt in de airco systemen heet R134A. Het gas is behoorlijk belastend voor het milieu wanneer het vrij komt dus bv bij lekkages.
Tegenwoordig worden de nieuwste systemen gevuld met 1234YF gas. Dit gas is maar liefst 1200 keer minder schadelijk voor het milieu. Op dit moment stijgen de prijzen van het R134A gas enorm, een kilo kost ongeveer € 75,--. Een gemiddeld aircosysteem bevat ongeveer 500 gram. Verder zien wij dat het nieuwe 1234YF gas in prijs daalt en ondertussen goedkoper is geworden dan haar voorganger. Op deze manier wordt het R134A gas van de markt gehaald.
Het is straks dan ook mogelijk om de systemen om te bouwen, wij houden u hiervan op de hoogte.

Voorkom lekkages

Houd uw aircosysteem in goede conditie om lekkages tot een minimum te beperken. Hiermee voorkomt u een belasting van het milieu en uw portemonnee.
Lees verder.....

APK

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Elk autobedrijf van Bosch Car Service heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen

Zelden afkeuringen, vaak gratis

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. De keuring is zo’n succes omdat 71% van alle keuringen in combinatie met een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Eventuele gebreken worden daardoor meteen hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd. Bovendien vindt de keuring dan vaak gratis plaats.

Nieuwe regelgeving

Regelmatig wordt de regelgeving voor APK keuringen aangepast. Dit wordt gedaan om tot een Europees uniforme regelgeving te komen. Uiteraard zijn wij altijd van deze veranderingen op de hoogte en worden de geldende regels door ons toegepast. U kunt altijd op de website van de RDW deze regelgeving inzien.
Lees verder.....

Automaat spoelen

Veel fabrikanten schrijven het niet voor om de automaatbak te verversen, zij zeggen filled for life.

Mechanische onderdelen in de bak zijn aan slijtage onderhevig. De vervuiling door deze slijtage wordt opgenomen door de olie en meegenomen naar het filter.
Het vermogen om vervuiling mee te nemen en af te voeren neemt echter in loop van de tijd af dit komt vooral door de thermische belatting van de olie. Onder normale omstandigheden is deze belasting normaal maar de kwaliteit van de olie loopt toch terug. Hoge thermische belastingen ontstaan vooral bij hogere belasting van de auto. Denk hierbij aan zware belading, hoge snelheden of het rijden met caravan of aanhangwagen.

Bij het verouderen van de olie zal er ook vervuiling achterblijven in regelblokken van de automaatbak waardoor deze niet meer goed kunnen regelen. Uiteindelijk heeft dit invloed op het rijgedrag, denk hierbij aan ruw schakelen, te laat schakelen bij hogere toeren, overmatige slip in de bak.

Ook overmatige slip in de bak veroorzaakt hogere temperaturen en dus snellere veroudering van de olie.

Ons advies is dan ook om de olie van de bak te vervangen en houden hier een interval van 100.000 km bij aan.

Het vervangen van de olie is echter niet een kwestie van olie eruit laten lopen en nieuwe erin. Bij het aftappen van de olie komt er hooguit 50% van de olie uit de bak, geen goede manier van verversen.

Voor het verversen van de bak maken wij gebruik van een spoelmachine. Met deze machine zorgen wij ervoor dat alle olie uit de bak wordt vervangen. Uiteraard vervangen wij deze olie door hoogwaardige automaatolie met de juiste fabriek specificaties. Bij veel automaat bakken is het ook mogelijk het filter te vervangen en dat gebeurd dan ook.

Na het spoelen van de automaatbak zult u merken dat deze weer soepel en als vanouds gaat schakelen.

Spoelen is een onderhoud aan de automaatbak en geen reparatie. Bakken die al teveel slijtage vertonen kunnen wij niet herstellen op deze manier hiervoor is revisie noodzakelijk.

Revisie van een automaatbak is duur, hou er rekening mee van een kostenpost tussen de € 2500.00 en € 5000.00.

Voorkom revisie en laat de bak op tijd spoelen.
Lees verder.....

Bandenservice

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een uitstekende bandenservice. Wij monteren banden met moderne apparatuur. Bij ons kunt u terecht voor de 'gewone' banden, maar ook voor de 'grote' jongens zoals 17", 18" en nog groter!! Runflat banden bij ons laten monteren is ook geen enkel probleem.
Wielen worden gebalanceerd met behulp van een zeer modern balanceerapparaat, om zo tot een optimaal resultaat te komen.
Onze prijzen zijn altijd scherp en altijd inclusief verwijderingsbijdrage, nieuw ventiel, monteren, balanceren en BTW, dus compleet onder de auto!!
Naast onze moderne de- en montageapparatuur en balanceerapparaat, beschikken wij over een ultra moderne driedimensionale uitlijnmachine!
Met dit apparaat zijn wij in staat elke auto perfect te meten en af te stellen. Deze machine wordt regelmatig voorzien van de nieuwste software om ook de nieuwste voertuigen te kunnen uitlijnen.
Naast al deze apparatuur beschikken wij over een aantal vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Voor een goed advies kunt u bij hen terecht.
Natuurlijk leveren wij ook winterbanden of complete wintersets, en bieden wij de mogelijkheid de wielen op te slaan. Kortom voor een goed advies, professionele apparatuur en een scherpe prijs kunt u bij ons terecht.

8 redenen om winterbanden te monteren

1. Veiligheid!
Winterbanden zorgen, ten opzichte van zomerbanden, onder alle gladde omstandigheden voor sterk verbeterde grip en dus voor uw veiligheid!
2. Meer grip en trekkracht.
Meer grip en trekkracht bij temperaturen onder de 7°C, vanwege speciaal rubbermengsel met silica, dat niet verhardt bij lage temperaturen zoals zomerbanden.
3. Betere afvoer van water of natte sneeuw.
Meer comfort en betere afvoer van water of natte sneeuw door fijne lamellen in het profiel. Hierdoor wordt de remweg verkort en verbetert de wegligging in bochten (minder kans op aquaplanning). Bij sneeuw vervormt het profiel bij het rollen van de band en lamellen worden ‘grijpers’ die zich in de sneeuw ‘vasthappen’.
4. Geluidloos en comfortabel
Moderne winterbanden zijn net zo geluidloos en comfortabel als zomerbanden en slijten, door het speciale silica mengsel, niet sneller.
5. Gebruik van winterbanden verplicht.
In sommige Europese landen is het gebruik van winterbanden verplicht gedurende de wintermaanden.
6. Kosten zijn verwaarloosbaar.
Kosten voor winterbanden zijn verwaarloosbaar. De aanschafprijs is vaak lager dan zomerbanden en uw zomerbanden slijten immers niet!
7. Meer grip en minder slip.
Een beijzelde weg is 2x zo glad als een besneeuwde weg; 4x zo glad als een natte weg of een weg met een laagje gesmolten sneeuw; en 8x zo glad als een droge weg! Met winterbanden heeft u beduidend meer grip en minder slip dan met uw zomerbanden.
8. Sterk aanbevolen!
Hoewel winterbanden niet verplicht zijn, worden ze, vooral voor automobilisten die dagelijks op hun auto moeten kunnen vertrouwen, wel sterk aanbevolen!

Wij leveren vele merken banden tegen scherpe prijzen.

Lees verder.....

Distributiesysteem

De distributieriem

We hebben er allemaal wel eens van gehoord. De riem drijft vanaf de krukas de nokkenas aan, Deze riem is aan slijtage onderhevig en de fabrikant schrijft een vervanging interval voor. Deze interval bestaat vaak uit een aantal kilometers en/of jaren.

Is vervangen noodzakelijk?

Vervanging is zeker noodzakelijk. Mocht het gebeuren dat de riem breekt is de schade vaak niet te overzien. De motor loopt ernstige schade op!
Vervanging van een dergelijke riem is niet goedkoop. Het de en monteren kost nogal wat tijd en naast de riem worden ook span en geleide rollen vervangen en in de meeste gevallen ook de waterpomp. Dit betekend wel dat u weer vele kilometers met uw auto kan rijden.
Voorkomen is beter dan genezen

De distributie ketting

Over de ketting bestaan nog al wat misverstanden. Vaak wordt er beweerd dat deze onderhoud vrij is maar dat gaat niet altijd op. Bij de ketting kan rek optreden. Bij te veel rek kan de spanner deze rek niet meer opvangen en komt de ketting slap te staan. In het ergste geval kan de distributie één of meerdere tanden verspringen met veel motorschade tot gevolg. De fabrikant schrijft geen vervanging interval voor.
Zorg dat uw auto goed wordt onderhouden, regelmatig nieuwe motorolie verlengt de levensduur. Bij onderhoud kan de monteur horen of de ketting ruim wordt. Bij twijfel worden er metingen verricht en de klant geadviseerd.

Wij zorgen voor de vervanging

Uiteraard kunnen wij de distributie onder handen nemen. Wij hebben alle technische informatie, het benodigde speciaal gereedschap en de gekwalificeerde monteurs om dergelijke reparaties uit te voeren.
Lees verder.....

DSG versnellingsbak

DSG versnellingsbak algemeen

De DSG (Direct Shift Gear) versnellingsbak behoort tot een van de beste automatische versnellingsbakken die er op dit moment zijn. De DSG combineert de sportiviteit en het lage brandstofverbruik van een handbak met het comfort van een automaat. Wat de DSG automaat uniek maakt zijn de twee koppelingen die worden gebruikt, reguliere automaatbakken hebben enkel 1 koppelomvormer. Binnenin de DSG versnellingsbak bevinden zich als het ware twee versnellingsbakken. Bij het overschakelen naar de volgende versnelling, wordt er ook geschakeld tussen de twee koppelingen. Dit betekent wanneer u in de 1e versnelling rijdt, staat de volgende (2de) versnelling al klaar, deze draait dan al mee zonder daadwerkelijk ingeschakeld te zijn.
Dit komt omdat de oneven versnellingen op de ene as liggen en de even versnellingen op de andere as. Door de techniek van de dubbele koppeling kan er vrijwel en zeer snel naadloos geschakeld worden tussen de versnellingen.

Veel DSG bakken kunnen zonder problemen ruim 400 of meer Nm koppel handelen, zonder dat de DSG-software hiervoor moet worden aangepast. Maar zodra je in hogere tuning-stages komt, is het noodzakelijk ook de software te bewerken, om zo problemen te voorkomen. Wij kunnen hiervoor de software van de bak aanpassen en blijven netjes binnen de toleranties die door de fabrikant zijn voorgeschreven. De auto heeft dus zeker niet te lijden onder de tuning. Sterker nog: de motor zal er aanmerkelijk beter door reageren en presteren!

De DSG versnellingsbakken die wij softwarematig op maat maken zijn:

De DQ200(ook de MQB) , dit is de 7-Versnellingsbak met droge koppeling. (275nm ->330nm)
De DQ250 (ook de MQB), dit is 6-versnellingsbak met natte koppeling. (350nm ->450+nm)
De DQ500, dit is de 7-versnellingsbak met natte koppeling. (500nm->800+nm)
De DL501, dit is de 7-versnellingsbak met elektro-hydraulisch gecontroleerde dubbele koppeling.

DSG versnellingsbak kenmerkt zich aan het naadloos overschakelen in versnellingen. Ondanks de souplesse kent de DSG automaat problemen, zoals het te vroeg opschakelen, slippende koppeling, overmatig trillen etc.
Wij leveren een aantal software aanpassingen die de levensduur van de DSG bak doet verlengen, altijd met levenslange garantie op software zolang u de auto rijdt.

Problemen DSG versnellingsbak.

Te vroeg opschakelen.
Bijgeluiden uit de bak.
Bijgeluiden uit de bak bij afremmen, net voordat de auto stil staat.
Bak schakelt elke keer terug bij accelereren (kickdown), terwijl de gebruiker dit niet wil.
De \'s\' is veel te extreem, de bak schakelt extreem laat op, en te vroeg terug.
Bak schakelt over bij max rpm.
De auto trilt en rijdt schokkend bij het aangrijpen van de koppeling of bij het overschakelen.
Bij gas geven schiet de bak uit de versnelling.
Bak schakelt niet goed bij hoge toeren.
Bak schakelt alleen in 1 en 2.
Schokje bij opschakelen van 5de naar 6de versnelling.

DSG Tuning

Bij DSG tuning kennen wij een paar opties. De eerste optie is het standaard pakket. Bij dit pakket worden een aantal wijzigingen gedaan die alleen gericht zijn op de versnellingsbak. De volgende aanpassingen worden gedaan:
Verhoging van de koppelbegrenzing
Kickdown optimaliseren
Toerenbegrenzing optimaliseren
Schakelmomenten optimaliseren

Verder kunnen wij de bak geheel naar de wens van de klant aanpassen, hieronder de mogelijkheden die wij bieden:
Koppelbegrenzers verhogen (advies in combinatie met tuning)
Aanpassingen kickdown en terugschakelfuncties
Deactiveren kickdown bij manuele stand (voorkomt ongewenst terugschakelen)
Kickdown en terugschakelfuncties aanpassen
Schakelpatroon - activering 1e versnelling.
Schakelpatroon - overschakelen bij hogere snelheden.
Verhogen maximaal koppel, noodzakelijk bij tuning!
Schakelsnelheid (c.a. 20ms).
Maximaal toerental schakelen verhogen benzinemotoren.
Maximaal toerental schakelen verlagen dieselmotoren.
Manueelstand uitschakelen en automatisch laten opschakelen.
Launchcontrol toerental modificeren

Lees verder.....

Onderhoud

Bij een autobedrijf van Bosch Car Service is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu 's en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Uw Bosch Car Service beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

Kennis op hoog niveau

De kennis van de autobedrijven van Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch zijn autobedrijven voortdurend stimuleert om zichzelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

Minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur van Bosch
Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle autobedrijven van Bosch Car Service
Een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
Minimaal zes cursussen per jaar voor elk aangesloten autobedrijf. Bosch biedt een grote diversiteit aan trainingen.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Bosch Car Service gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw priv�auto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

Objectief advies

Bosch Car Service is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies , zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

Meteen een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig?
Lees verder.....

Remmenservice

De remmen zijn zeer belangrijk. Bij noodsituaties moeten wij 100% kunnen vertrouwen op het remsysteem. Goed onderhoud is van groot belang.

Wie remt er eigenlijk?

Wie denkt dat de bestuurder alleen remt heeft het mis. Vele auto’s kunnen zelf ook remmen. De systemen die tegenwoordig op een auto zitten grijpen in wanneer dit nodig is.
Neem het ABS systeem. Deze grijpt in op het moment dat wielen dreigen te blokkeren om zo optimale grip te houden op het wegdek en er voor te zorgen dat de auto bestuurbaar blijft.
Verder zitten er meerdere systemen op de auto die bij dreigende slip wielen afzonderlijk kunnen afremmen om slip te voorkomen. Dit gebeurd vaak voordat de bestuurder het merkt.
Ook kennen wij tegenwoordig systemen die de auto volledig tot stilstand kunnen brengen bij dreigend gevaar, een plotseling stilstaand object op de weg, een slagboom die naar beneden komt enz. De auto kijkt en reageert.

Het onderhoud aan het remsysteem

De basis van het remsysteem blijven de mechanische delen van het remsysteem met de daarbij horende remvloeistof. Allemaal essentiële onderdelen die periodiek gecontroleerd cq vervangen moeten worden. Maar daarnaast zijn er nog vele systemen in de auto die gecontroleerd en eventueel gekalibreerd moeten worden.
Wij kunnen dit hele traject voor u verzorgen en werken uitsluitend met kwaliteit producten. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde apparatuur om het complexe remsysteem te controleren en waar nodig te repareren.
Onze hoog opgeleide monteurs staan klaar om u van dienst te zijn.
Lees verder.....

Ruitschade

Voorruit stuk? Geen nood, wij regelen dit voor u.

Wij werken samen met ASW/glasconnect. Hierdoor kunnen wij voor nagenoeg alle verzekeringen de ruiten vervangen of repareren. U heeft er verder geen omkijken naar.
U bent bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit en garantie
De financiele afhandeling gebeurd rechtstreeks met uw verzekering.
Door de samenwerkingen met de verzekering krijgt u bij ons korting op het eigen risico, in sommige gevallen betaald u zelfs helemaal geen eigen risico.
Lees verder.....

Schade

We proberen het allemaal te vermijden, maar het kan zomaar eens gebeuren. U heeft schade!

Geen nood, dit regelen wij voor u.

Wij werken samen met een gerenommeerd schadebedrijf. Dit bedrijf mag voor bijna alle verzekeringmaatschappijen repareren. Wij handelen de complete schade voor u af, dus u heeft er geen omkijken naar. Wij kunnen overleggen met de schade-expert, onderhouden contact met de verzekeringsmaatschappij, regelen vervangend vervoer enz.

Schade? Geen probleem!

Bel Garage Koopman Brouwers, en wij helpen u verder.

Lees verder.....

Storingsdiagnose

Moderne auto's hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Bosch Car Service beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna weer op weg te helpen.

Professionele diagnose

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Bosch Car Service weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Altijd de voordeligste reparatie

We streven er daarbij altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.
Lees verder.....

Uitlijnservice

De uitlijning van een auto is tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel. Met het uitlijnen worden de wielen van de auto volgens de voorgeschreven fabriekswaarden afgesteld. Een goede uitlijning van uw auto zorgt er voor dat uw auto recht over de weg gaat en dat de bandeslijtage minimaal zal zijn.

Wanneer uitlijnen?

Bij APK en onderhoud van uw auto controleren wij de bandenslijtage van uw auto, Wanneer deze slijtage onregelmatig is zullen wij u adviseren de auto uit te laten lijnen. Ook wanneer er onderdelen van de wielophanging voor maar ook zeker achter is het van groot belang dat uw auto wordt uitgelijnd.
Maar er zijn meer redenen om de auto uit te lijnen. Tegenwoordig zijn de nieuwste auto’s uitgerust met camera systemen welke voor u op de weg kijken en informatie kunnen geven of waar nodig kunnen ingrijpen bij dreigend gevaar. Vaak zijn deze camera’s gemonteerd aan de voorruit. Wordt een voorruit vervangen dan is het van groot belang dat de auto wordt uitgelijnd.
De camera wordt dan weer zo afgesteld dat deze exact in de rij lijn van de auto kijkt.

3 dimensionaal uitlijnen

Om tot een optimale uitlijning van de auto te komen meten en stellen wij uw auto af met 3 dimensionale apparatuur. Deze apparatuur geeft de grootst mogelijke nauwkeurigheid waardoor wij tot het beste resultaat komen.
Lees verder.....

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen


Kom binnen

Nieuwsberichten:

ga naar de Bosch Car Service website

Wist u dat…..

Een airco is van groot belang tijdens het autorijden. Uit onderzoek blijkt dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Doe voor de zekerheid een aircocheck! Afspraak maken?