Wij zijn banden specialist.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een uitstekende bandenservice. Wij monteren banden met moderne apparatuur. Bij ons kunt u terecht voor de 'gewone' banden, maar ook voor de 'grote' jongens zoals 17", 18" en nog groter!! Runflat banden bij ons laten monteren is ook geen enkel probleem.
Wielen worden gebalanceerd met behulp van een zeer modern balanceerapparaat, om zo tot een optimaal resultaat te komen.
Onze prijzen zijn altijd scherp en altijd inclusief verwijderingsbijdrage, nieuw ventiel, monteren, balanceren en BTW, dus compleet onder de auto!!
Naast onze moderne de- en montageapparatuur en balanceerapparaat, beschikken wij over een ultra moderne driedimensionale uitlijnmachine!
Met dit apparaat zijn wij in staat elke auto perfect te meten en af te stellen. Deze machine wordt regelmatig voorzien van de nieuwste software om ook de nieuwste voertuigen te kunnen uitlijnen.
Naast al deze apparatuur beschikken wij over een aantal vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Voor een goed advies kunt u bij hen terecht.
Natuurlijk leveren wij ook winterbanden of complete wintersets, en bieden wij de mogelijkheid de wielen op te slaan. Kortom voor een goed advies, professionele apparatuur en een scherpe prijs kunt u bij ons terecht.

8 redenen om winterbanden te monteren

1. Veiligheid!
Winterbanden zorgen, ten opzichte van zomerbanden, onder alle gladde omstandigheden voor sterk verbeterde grip en dus voor uw veiligheid!
2. Meer grip en trekkracht.
Meer grip en trekkracht bij temperaturen onder de 7°C, vanwege speciaal rubbermengsel met silica, dat niet verhardt bij lage temperaturen zoals zomerbanden.
3. Betere afvoer van water of natte sneeuw.
Meer comfort en betere afvoer van water of natte sneeuw door fijne lamellen in het profiel. Hierdoor wordt de remweg verkort en verbetert de wegligging in bochten (minder kans op aquaplanning). Bij sneeuw vervormt het profiel bij het rollen van de band en lamellen worden ‘grijpers’ die zich in de sneeuw ‘vasthappen’.
4. Geluidloos en comfortabel
Moderne winterbanden zijn net zo geluidloos en comfortabel als zomerbanden en slijten, door het speciale silica mengsel, niet sneller.
5. Gebruik van winterbanden verplicht.
In sommige Europese landen is het gebruik van winterbanden verplicht gedurende de wintermaanden.
6. Kosten zijn verwaarloosbaar.
Kosten voor winterbanden zijn verwaarloosbaar. De aanschafprijs is vaak lager dan zomerbanden en uw zomerbanden slijten immers niet!
7. Meer grip en minder slip.
Een beijzelde weg is 2x zo glad als een besneeuwde weg; 4x zo glad als een natte weg of een weg met een laagje gesmolten sneeuw; en 8x zo glad als een droge weg! Met winterbanden heeft u beduidend meer grip en minder slip dan met uw zomerbanden.
8. Sterk aanbevolen!
Hoewel winterbanden niet verplicht zijn, worden ze, vooral voor automobilisten die dagelijks op hun auto moeten kunnen vertrouwen, wel sterk aanbevolen!

Wij leveren vele merken banden tegen scherpe prijzen.

Accu service Airco service APK Automaat spoelen Bandenservice Chiptuning Distributiesysteem DSG versnellingsbak Onderhoud Pechhulp Remmenservice Ruitschade Schade Storingsdiagnose Uitlijnservice

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen


Kom binnen

Nieuwsberichten:

ga naar de Bosch Car Service website

Wist u dat…..

Een airco is van groot belang tijdens het autorijden. Uit onderzoek blijkt dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Doe voor de zekerheid een aircocheck! Afspraak maken?