Wij leveren kwaliteits accu's van Bosch

Belang van een goede accu

Waarom is de kwaliteit van een accu eigenlijk zo belangrijk? Moderne auto’s bevatten vaak onderdelen en systemen die elektrische energie verbruiken, zoals het start-stop-systeem. Deze systemen vragen om een betrouwbare stroomvoorziening, zodat de motor op elk moment en in alle omstandigheden moeiteloos start. Accu’s van Bosch garanderen dat.

Bosch-accu’s

Doordat accu’s van Bosch minimaal watergebruik vereisen en lekbestendig zijn, zijn ze volledig onderhoudsvrij. Ook bent u verzekerd van maximale veiligheid door de dubbele beveiliging tegen vlamkering.

Bosch-accu’s leveren bovendien de beste startkracht door de gepatenteerde PowerFrame®-technologie in het rooster. De opbouw van het rooster zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid en levensduur van uw Bosch-accu optimaal is. De beschikbare acculijnen bieden de hoogste kwaliteit voor verschillende soorten auto’s..

De acculijnen S3, S4 en S5 bieden eersteklas Bosch-kwaliteit voor verschillende eisen en soorten auto’s. De PowerFrame®-technologie zorgt voor een langere levensduur en een uitstekend koudestartvermogen.

Met de Bosch S5 AGM levert Bosch een optimale oplossing voor de bijzondere eisen van auto’s met start-stop-systemen en terugwinning van de remenergie. .

De Bosch S4 EFB is afgestemd op de eisen van auto’s met start-stop-systemen. Deze accu garandeert een veilige start, zelfs wanneer er vele elektrische verbruikers in de auto aan het werk zijn.

Accu service Airco service APK Automaat spoelen Bandenservice Chiptuning Distributiesysteem DSG versnellingsbak Onderhoud Pechhulp Remmenservice Ruitschade Schade Storingsdiagnose Uitlijnservice

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen


Kom binnen

Nieuwsberichten:

ga naar de Bosch Car Service website

Wist u dat…..

Een airco is van groot belang tijdens het autorijden. Uit onderzoek blijkt dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Doe voor de zekerheid een aircocheck! Afspraak maken?