Remmenservice en reparaties

De remmen zijn zeer belangrijk. Bij noodsituaties moeten wij 100% kunnen vertrouwen op het remsysteem. Goed onderhoud is van groot belang.

Wie remt er eigenlijk?

Wie denkt dat de bestuurder alleen remt heeft het mis. Vele auto’s kunnen zelf ook remmen. De systemen die tegenwoordig op een auto zitten grijpen in wanneer dit nodig is.
Neem het ABS systeem. Deze grijpt in op het moment dat wielen dreigen te blokkeren om zo optimale grip te houden op het wegdek en er voor te zorgen dat de auto bestuurbaar blijft.
Verder zitten er meerdere systemen op de auto die bij dreigende slip wielen afzonderlijk kunnen afremmen om slip te voorkomen. Dit gebeurd vaak voordat de bestuurder het merkt.
Ook kennen wij tegenwoordig systemen die de auto volledig tot stilstand kunnen brengen bij dreigend gevaar, een plotseling stilstaand object op de weg, een slagboom die naar beneden komt enz. De auto kijkt en reageert.

Het onderhoud aan het remsysteem

De basis van het remsysteem blijven de mechanische delen van het remsysteem met de daarbij horende remvloeistof. Allemaal essentiële onderdelen die periodiek gecontroleerd cq vervangen moeten worden. Maar daarnaast zijn er nog vele systemen in de auto die gecontroleerd en eventueel gekalibreerd moeten worden.
Wij kunnen dit hele traject voor u verzorgen en werken uitsluitend met kwaliteit producten. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde apparatuur om het complexe remsysteem te controleren en waar nodig te repareren.
Onze hoog opgeleide monteurs staan klaar om u van dienst te zijn.

Accu service Airco service APK Automaat spoelen Bandenservice Chiptuning Distributiesysteem DSG versnellingsbak Onderhoud Pechhulp Remmenservice Ruitschade Schade Storingsdiagnose Uitlijnservice

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen


Kom binnen

Nieuwsberichten:

ga naar de Bosch Car Service website

Wist u dat…..

Een airco is van groot belang tijdens het autorijden. Uit onderzoek blijkt dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Doe voor de zekerheid een aircocheck! Afspraak maken?