3 dimentionaal uitlijnen

De uitlijning van een auto is tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel. Met het uitlijnen worden de wielen van de auto volgens de voorgeschreven fabriekswaarden afgesteld. Een goede uitlijning van uw auto zorgt er voor dat uw auto recht over de weg gaat en dat de bandeslijtage minimaal zal zijn.

Wanneer uitlijnen?

Bij APK en onderhoud van uw auto controleren wij de bandenslijtage van uw auto, Wanneer deze slijtage onregelmatig is zullen wij u adviseren de auto uit te laten lijnen. Ook wanneer er onderdelen van de wielophanging voor maar ook zeker achter is het van groot belang dat uw auto wordt uitgelijnd.
Maar er zijn meer redenen om de auto uit te lijnen. Tegenwoordig zijn de nieuwste auto’s uitgerust met camera systemen welke voor u op de weg kijken en informatie kunnen geven of waar nodig kunnen ingrijpen bij dreigend gevaar. Vaak zijn deze camera’s gemonteerd aan de voorruit. Wordt een voorruit vervangen dan is het van groot belang dat de auto wordt uitgelijnd.
De camera wordt dan weer zo afgesteld dat deze exact in de rij lijn van de auto kijkt.

3 dimensionaal uitlijnen

Om tot een optimale uitlijning van de auto te komen meten en stellen wij uw auto af met 3 dimensionale apparatuur. Deze apparatuur geeft de grootst mogelijke nauwkeurigheid waardoor wij tot het beste resultaat komen.

Accu service Airco service APK Automaat spoelen Bandenservice Chiptuning Distributiesysteem DSG versnellingsbak Onderhoud Pechhulp Remmenservice Ruitschade Schade Storingsdiagnose Uitlijnservice

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen


Kom binnen

Nieuwsberichten:

ga naar de Bosch Car Service website

Wist u dat…..

Een airco is van groot belang tijdens het autorijden. Uit onderzoek blijkt dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. Doe voor de zekerheid een aircocheck! Afspraak maken?